pawel2905 #1 Napisano 28 lutego 2008 Mam taki problem ,nie mogę znalezć pilota który by obsługiwał ten amplituner.Chodzi mi o zamiennik lub uniwersalny ,oczywiście w dobrej cenie .Może ktoś z was miał podobny problem ,proszę o pomoc pozdro Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bass #2 Napisano 29 lutego 2008 A nie lepiej zamówić w serwisie oryginał zamiast tak kombinować? Pewnie nie będzie droższy niż 80-100zł. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kibic1 #3 Napisano 1 marca 2008 Na Allegro masz specjalistów handlujących pilotami uniwersalnymi bez problemu coś Ci znajdą. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DEVIL #4 Napisano 1 marca 2008 Cytat Mam taki problem ,nie mogę znalezć pilota który by obsługiwał ten amplituner.Chodzi mi o zamiennik lub uniwersalny ,oczywiście w dobrej cenie . Pilot uniwersalny,nie będzie obsługiawać wszystkich funkcji amplitunera. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stanisława #5 Napisano 1 marca 2008 Najlepszym wyjściem byłoby poszukać pilota oryginalnego, nawet używanego. Pilot uniwersalny jak pisze DEVIL obsłuży tylko część funkcji przynależnych pilotowi. Dobrą propozycją może być pilot programowalny, i wczytanie funkcji z oryginalnego pilota, lub wpisanie kodu właściwego dla amplitunera. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach