muzyczny_gość Napisano 28 lutego 2008 Udostępnij Napisano 28 lutego 2008 CZescsłuchajcie planuje zrobic nagłośnienie Rovera 200 (3drzwiowy)Szukam suba ma ktos takie autko...jak kazda instalacja w kazdym samochodzie zagra inaczejprzody to HERTZ DSK 130tył to :nie wiem na co sie zdecydwać, albo 25cm w zamknietej albo w bas-refleksiew sumie bas ma być przede wszystkim dobry jakościowo, nie ma mi buczeć z tyłu tylko ma mieć dobry mocny miły i miękki bas, w smie cięzko pogodzić jedno z drugimmacie jakieś sugestie..???muzyka to:elektronikachilloutakustyka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 2 marca 2008 Udostępnij Napisano 2 marca 2008 Witaj w klubie Roverkowym. Co prawda w swoim R600 basu nie instalowałem, ale chłopcy z tego forum mają więcej doświadczenia z instalacją głośnikową w Rover'kach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 2 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2008 znam juz to forum ))ale czesto sa tu sprzeczne info ja stawiam na Hertze HSK na podwójnych dystansach pod radio za jakies ..3 m-cewzmak 4 kanałowy... do podpiecia przodu... a pozniej juz tylko pozstaje sub Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 2 marca 2008 Udostępnij Napisano 2 marca 2008 Ja swojego czasu w Hondzie Civic woziłem subwoofer Infinity Kappa 30cm w otwartej skrzyni.Bas był mocny i miękki,w wzmacniaczu miałem ustawione pasmo na 40hz.Źródłem był Pioneer z pełnym steowaniem subwoofera ustawiony na 50hz.Bas był mocno odczuwalny,ale i mało kontrolowany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 2 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2008 oj ja tylko skrzynia zamknieta i 25cm lub max 30raczej Hertz lubie jak graale wpadł mi model 10cali Erthaquake..i sie zastanawiam.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 2 marca 2008 Udostępnij Napisano 2 marca 2008 Ja ostatecznie zrezygnowałem z suba,zostawiłem tylko głośniki w dżwiach i w tylnej półce też Hertza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 2 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2008 znudzilo Ci sie granie suba? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 3 marca 2008 Udostępnij Napisano 3 marca 2008 Cytat znudzilo Ci sie granie suba? Można tak powiedzieć,ale czasem mi brakuje niskiego basu z suba. Do uzyskania dobrego jakościowo basu polecam konstrukcje zamknięte,jednak bas wtedy jest mniej intensywny.Jednak lepiej kontrolowany,więdz trzeba wybrać pomiędzy ilością a jakością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 3 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 marca 2008 to doskonale kazdemu wiadomo ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 27 marca 2008 Udostępnij Napisano 27 marca 2008 a miales okazje slyszec jakies suby z dls? Ja jakis czas temu sluchałem W310 w closed i specyfika podchodzila by pod Twoje kryteria Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 27 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 marca 2008 ta tak słuchałem jakiegoś DLsa dokaldnie nie powiem Ci jaki byl model ale jak sie postaram to napisze:)Ale spoko sprzet juz wybrany czesciowo założony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 27 marca 2008 Udostępnij Napisano 27 marca 2008 to czekamy na opis sprzetu i odczucia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts