muzyczny_gość Napisano 28 lutego 2008 Napisano 28 lutego 2008 CZescsłuchajcie planuje zrobic nagłośnienie Rovera 200 (3drzwiowy)Szukam suba ma ktos takie autko...jak kazda instalacja w kazdym samochodzie zagra inaczejprzody to HERTZ DSK 130tył to :nie wiem na co sie zdecydwać, albo 25cm w zamknietej albo w bas-refleksiew sumie bas ma być przede wszystkim dobry jakościowo, nie ma mi buczeć z tyłu tylko ma mieć dobry mocny miły i miękki bas, w smie cięzko pogodzić jedno z drugimmacie jakieś sugestie..???muzyka to:elektronikachilloutakustyka Odpisz, cytując
cz58y Napisano 2 marca 2008 Napisano 2 marca 2008 Witaj w klubie Roverkowym. Co prawda w swoim R600 basu nie instalowałem, ale chłopcy z tego forum mają więcej doświadczenia z instalacją głośnikową w Rover'kach. Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 2 marca 2008 Autor Napisano 2 marca 2008 znam juz to forum ))ale czesto sa tu sprzeczne info ja stawiam na Hertze HSK na podwójnych dystansach pod radio za jakies ..3 m-cewzmak 4 kanałowy... do podpiecia przodu... a pozniej juz tylko pozstaje sub Odpisz, cytując
DEVIL Napisano 2 marca 2008 Napisano 2 marca 2008 Ja swojego czasu w Hondzie Civic woziłem subwoofer Infinity Kappa 30cm w otwartej skrzyni.Bas był mocny i miękki,w wzmacniaczu miałem ustawione pasmo na 40hz.Źródłem był Pioneer z pełnym steowaniem subwoofera ustawiony na 50hz.Bas był mocno odczuwalny,ale i mało kontrolowany. Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 2 marca 2008 Autor Napisano 2 marca 2008 oj ja tylko skrzynia zamknieta i 25cm lub max 30raczej Hertz lubie jak graale wpadł mi model 10cali Erthaquake..i sie zastanawiam.. Odpisz, cytując
DEVIL Napisano 2 marca 2008 Napisano 2 marca 2008 Ja ostatecznie zrezygnowałem z suba,zostawiłem tylko głośniki w dżwiach i w tylnej półce też Hertza. Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 2 marca 2008 Autor Napisano 2 marca 2008 znudzilo Ci sie granie suba? Odpisz, cytując
DEVIL Napisano 3 marca 2008 Napisano 3 marca 2008 Cytat znudzilo Ci sie granie suba? Można tak powiedzieć,ale czasem mi brakuje niskiego basu z suba. Do uzyskania dobrego jakościowo basu polecam konstrukcje zamknięte,jednak bas wtedy jest mniej intensywny.Jednak lepiej kontrolowany,więdz trzeba wybrać pomiędzy ilością a jakością. Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 3 marca 2008 Autor Napisano 3 marca 2008 to doskonale kazdemu wiadomo ) Odpisz, cytując
zlowik Napisano 27 marca 2008 Napisano 27 marca 2008 a miales okazje slyszec jakies suby z dls? Ja jakis czas temu sluchałem W310 w closed i specyfika podchodzila by pod Twoje kryteria Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 27 marca 2008 Autor Napisano 27 marca 2008 ta tak słuchałem jakiegoś DLsa dokaldnie nie powiem Ci jaki byl model ale jak sie postaram to napisze:)Ale spoko sprzet juz wybrany czesciowo założony Odpisz, cytując
zlowik Napisano 27 marca 2008 Napisano 27 marca 2008 to czekamy na opis sprzetu i odczucia Odpisz, cytując
Recommended Posts