Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam,

Chciałem zakupić sobie amplituner do kina domowego aby dobrze grał też i w stereo. Wybór padł na Onkyo TX-DS989.
Mam ofertę na ten sprzęt niedaleko mnie i obecny własciciel jest pracownikiem serwisu onkyo i mówił, że odpowiednio konserwował sobie ten sprzęt i wymienił niektóre elementy na lepsze. Woła sobie za to 2900zł z miesięczną gwarancją lub może mi dać rok gwarancji za 3700zł.
Jest też oferta z zagranicy za 2300zł bez ingerencji.

Model ma już 13 lat. Czy taka konserwacja, jeśli wykonana prawidłowo jest warta dołożenie 600zł czy lepiej kupić "nieotwieranego" ?

pozdrawiam
  • 7 months later...
Napisano
Skusiłem sie na takiego onkio tx ds989 z danii za 2500 złociszy i mam z nim problem że nie chce przyjmować cyfrowego sygnału przez żadne wejście optical i coaxial.Sprzedający zarzeka sie że sprzedawał sprawny amplituner icon_sad.gif.Znajomy odebrał mi go osobiście za granicą i teraz mam zonk bo tu w Łodzi oddawałem już do dwóch serwisów i żaden nie dał rady:-\.Pozostanie mi on teraz jako dodatkowy mebel za 2500 icon_sad.gif Wiecie może jak rozwiązać ten problem.
2900 to jeszcze nie tak dużo icon_wink.gif