Paimei Napisano 23 lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 lutego 2014 Witam wszystkichod niedawna jestem posiadaczem xtension 10 do którego szukam wkładki i przedwzmacniacza. Mam problem bo o ile przedwzmacniacz mogę wypożyczyć o tyle wkładkę murze kupić w ciemno a to trochę bez sensu, macie jakiś pomysł wybrał bym z 2 -3 wkładki i spróbował gdzieś posłuchać.dalsza cześć toru to Ayon i Dynaudioi jeszcze na koniec taka zagadka http://aukro.cz/tesla-nc-470-nad-velice-za...3988829637.htmlna tej aukcji jest tyłem pre gdzieś go kiedyś słuchałem i w stosunku jakość cena wypadło rewelacyjnie ale nie pamiętam nazwy czy ktoś go rozpoznaje??z góry dzięki za rozmowę pozdrawiamTomek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 23 lutego 2014 Udostępnij Napisano 23 lutego 2014 Ja bym sugerował zdecydować pomiędzy Ortofon MC Windfeld, a SUMIKO Palo Santos Presentation. Chyba, że podasz więcej danych o tym czego szukasz (brzmienie, cena itp) to może inne, bardziej trafione propozycje się pojawią. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paimei Napisano 23 lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 lutego 2014 Heeehh dzięki za info Myślałem jednak o czymś bardziej przyziemnym te wkładki kosztuje więcej niż gramofon jeśli chodzi o ortofona to myslalem raczej o VIVO ostatecznie RONDO, jeśli SUMIKO to BLACKBIRD (chociaż z ta ostatnia ponoć będzie u mnie za jasno i nie warto, taka rada sprzedawcy)to mój początek wiec myślałem o raczej niższym budżecie a w miarę rozrastania sie płytoteki o czymś lepszym (chyba ze to zly tok myślenia?)zastanawiałem sie nad goldringami 2500, 1042, Legacy no i o wspominanym w niemalże każdym teście gramofonu denonie 103Rco do pre to jak na razie jedyna propozycja jest Pro-Ject Phono Box rs bo taki byl na sklepie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts