zieluwid Napisano 12 marca 2014 Udostępnij Napisano 12 marca 2014 Jaki Pioneer ? Wkładka jest Audio-technica, jak pisze sprzedający. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiger Napisano 12 marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 marca 2014 Tak, ale przyjrzyj sie zdjęciom... Wydaje mi sie, że to zostało tam doczepione dla wyglądu, ale wole sie upewnic.A sama wkładka jest dobra? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 12 marca 2014 Udostępnij Napisano 12 marca 2014 Aaaa, już rozumiem, gapa ze mnie . Chodzi Ci o headshell, tzw. koszyczek, tak Pioneer. Ale to lepiej, masz trochę lepszy niż standardowy. Wkładka podstawowy model, ale nie najgorsza. Na początek przygody z gramofonem, lepszej nie trzeba.http://sklep.rms.pl/audio-technica-at-91-b...dka-gramofonowa [ Audio-Technica AT-91 ] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiger Napisano 12 marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 marca 2014 Dobrze. No to klikam kup teraz i mamy gramofon z głowy. Nie ukrywam, że sie bardzo ciesze, bo nie dość, że znalazłem w ostatniej chwili przed kupnem tańszy, to jeszcze bliżej domu niż tamten.Jako, że w sprawie reszty zestawu będzie dyskusja w innym dziale, pragnę ci bardzo podziękować za pomoc. Bez niej wydałbym więcej, za pewnie gorszy sprzęt. Wielkie dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 12 marca 2014 Udostępnij Napisano 12 marca 2014 Cieszę się, że mogłem pomóc . Dużo zaoszczędzisz, a gramofon wygląda bardzo dobrze. Sprzedający na ponad 700 sprzedanych przedmiotów, 100% pozytywnych komentarzy. To o czymś świadczy. Mam nadzieję, że będziesz zadowolony z zakupu. W tej cenie super. Oczywiście mam nadzieję, że podzielisz się wrażeniami, jak sprzęt dotrze do Ciebie. Foty mile widziane. Do zobaczenia w dziale stereo. P.S. Budżet na kolumny i wzmacniacz, chyba znacznie wzrósł . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argue Napisano 12 marca 2014 Udostępnij Napisano 12 marca 2014 Za ile kupiłeś Tiger ten gramofon? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiger Napisano 12 marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 marca 2014 No widać na aukcji. 550 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts