Eweret Napisano 5 kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2014 Witam,Postanowiłem kupić zestawy kina domowego do domu. Nie znam sie ani troche na kinach domowych. Tv oglądam bardzo rzadko, więc nie potrzebuje żadnych "hiciorów" - po prostu chcę, żeby coś takiego było.Zależy mi również aby tylne głosniki były bezprzewodowe oraz żeby wszytskie głosniki były jak najmniejsze. Potrzebuje li tylko do oglądania tvBardzo prosze o jakies proozycje.co do ceny - szczerez to nie wiem, ale powiedzmy że max 1500 PLNUprzejmie dziekuje b Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eweret Napisano 6 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2014 Oglądałem cos takiego: http://www.lg.com/pl/kino-domowe/lg-BH9530TW. Możecie podpowiedzieć ad ww. sprzętu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość matuszynski Napisano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2014 Ja bym polećił harmana kardona, w budżecie się zmieścisz (jeśli kupisz używane). Nieswtety za tą cenę nie będzie to kino bezprzewodowe ale na pewno będziesz zadowolony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2014 Kiedyś słuchałem słuchawek bezprzewodowych za ok. 400zł ( patrząc więc w relacji ceny za całe to kino , były drogie ), jakość była jak na niedostrojonym radiu usiłującym trzymać częstotliwość. Lepiej kupić mniej, a lepiej, dobre 9,1 to kwota min trzy, czterokrotnie krotnie wyższa. Czy solidne normalnie wyglądające 5.1 już się zdeaktualizowało ?Nie lepiej kupić takie coś, onkyo ht-s4505 http://www.ceneo.pl/22553636 jak nabierzesz kiedyś apetytu na większe kolumny to dokupisz , te są w zasadzie gratis, a amplituner przyzwoity i nie jednorazówka jak te plastiki koreańskie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potpourri Napisano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2014 Cytat Ja bym polećił harmana kardona, w budżecie się zmieścisz (jeśli kupisz używane). Nieswtety za tą cenę nie będzie to kino bezprzewodowe ale na pewno będziesz zadowolony. Harman bardzo przyjemna dla ucha firma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts