plosaczek Napisano 5 maja 2014 Udostępnij Napisano 5 maja 2014 Witam,Nie znam się na takich rzeczach. Chciałbym więc zasięgnąć rady.Potrzebuje dwa modele słuchawek do telefonu z mikrofonem i głośniczkami takimi, żeby były w miarę głośne (Było je słychać bez wkładania bezpośrednio do ucha) Czyli dźwięk i mikrofon idą z tego samego wyjścia jack. Muszą być jednak jak najbardziej płaskie. Chcę zrobić zestaw do kasku który przyczepie pod piankę przy uchu. Następnie takie słuchawki podłączam pod telefon. Jako, że takie słuchawki są drogie a mam sporo dousznych których nie używam. Wpadłem na pomysł żeby kupić tanie słuchawki nauszne np. coś w tym stylu : klikWymontować/odciąć z nich głośniczki i przylutować zamiast tych dousznych które są przy telefonie. klikTeraz pytanie czy to ma sens ? Będzie to działać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 5 maja 2014 Udostępnij Napisano 5 maja 2014 Działać będzie, tyle można powiedzieć. Jak poszukasz, to kupisz nawet same głośniki do słuchawek, a nie całe słuchawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pisu Napisano 22 marca 2015 Udostępnij Napisano 22 marca 2015 ooo fajny pomysł powiem Ci z tym podłączeniem że też jeszcze na to nie wpadłem jakoś ;p Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sumer Napisano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2015 Ale jakie kable chcesz zrobić, bo tak napisałeś post, że wnioskuję, że chodzi o gitarowe, czy sygnałówki rca do sprzętu stereo ? Czy jeszcze jakieś inne ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts