Pyncz Napisano 8 marca 2008 Udostępnij Napisano 8 marca 2008 Mam problem z moim radyjkiem DEH-9400MP. Zepsuł sie przycisk od przewijania do przodu. Lekko sie go dotknie, nawet nie przycisnie a ono juz przewija i w dodatku przewijanie sie nie zatrzymuje, sie zacina. Jestem totalnym laikiem a chcialbym wiedziec jaki bedzie koszt naprawy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 9 marca 2008 Udostępnij Napisano 9 marca 2008 Pewnie uszkodził się sam mikrowłącznik. Powinien on lekko kliknąć przy wciśnięciu przycisku. Jak tak nie jest, to jest on do wymiany lub zregenerowania. Koszt takiej naprawy jest niewielki. Chyba że stało się jeszcze coś z elektroniką, to już byłaby poważniejsza naprawa, i koszty wyższe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 14 marca 2008 Udostępnij Napisano 14 marca 2008 Masz prawo zażądać wyceny naprawy ,nim ją wykonają .Jest to na pewno możliwe w dobrym serwisie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 16 marca 2008 Udostępnij Napisano 16 marca 2008 Cytat Jestem totalnym laikiem a chcialbym wiedziec jaki bedzie koszt naprawy? Trzeba z tym wybrać się do serwisu. Takie objawy może mieć wiele przyczyn. Trudno jest wyrokować co jest odpowiedzialne za taką usterkę, nie mając radia na warsztacie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts