Dragono1313 Napisano 7 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2014 Witam. Chciałbym kupić przenośny głośnik, żeby móc podłączyć do niego telefon czy tableta. Szukam czegoś z dobrym dźwiękiem, dość dużą mocą i możliwością połączenia i słuchania muzyki z urządzenia, lekkim i wygodnym w przenoszeniu oraz ładnie prezentującym się. Natknąłem się na głośnik Bose SoundTouch™ Portable Wi-Fi. Tylko nigdzie nie mogę znaleźć informacji i jego mocy i nie wiem, czy z urządzenia z Androidem można bezpośrednio słuchać muzyki, jak połączyć telefon z androidem z tym głośnikiem. Macie jakieś inne dobre propozycje za taką cenę? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 8 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2014 Witam.Nie ten dział. Pytaj tutaj :http://forum.audio.com.pl/PC-Audio-iPhone-iPod-f5.html [ PC-Audio/iPhone/iPod ] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragono1313 Napisano 8 czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2014 Racja, przepraszam.Czy mógłbym prosić o przeniesienie tematu czy mam stworzyć nowy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 8 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2014 Ja nie mogę tego załatwić. Jestem tutaj takim samym użytkownikiem jak Ty. Prośbę o przeniesienie tematu, możesz skierować do Moderatora, albo założyć go od nowa w odpowiednim dziale.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts