maclaren2 Napisano 9 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2014 Jak w temacie poszukuje kondensatorówNippon 22uf/450V KMF 6 szt.Rubycon 220uf/200V 200YXF 2 szt.Elna Silmic 470uF/16V 2 szt.Itelcond 470uF/450V 4 szt.Epcosy 1.5uF/600V 2 szt.Wie ktoś może gdzie mogę je dostać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dboho Napisano 18 czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2014 Na allegro czasem można dostać ale to raczej perełki raz na rok się trafiają.Najszybciej to dostaniesz to na ebay lub w chinach, gdzie przykładem może być chociażby taka aukcja:http://www.aliexpress.com/item/Electrolyti.../710963607.htmlWiadomo z chin to kwestia 3-4 tygodni zanim to przyjdzie. Ale zamawiałem już kilka rzeczy przez aliexpress.com i mogę polecić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman77 Napisano 27 marca 2015 Udostępnij Napisano 27 marca 2015 Jest to bardzo przyjemny i szacunku po .... Ty pokręcił umieszczenie go .... Dzięki dużo za opublikowanie go .... !!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 27 marca 2015 Udostępnij Napisano 27 marca 2015 Taiwś jóws am ydżak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 27 marca 2015 Udostępnij Napisano 27 marca 2015 Cytat Na allegro czasem można dostać ale to raczej perełki raz na rok się trafiają.Najszybciej to dostaniesz to na ebay lub w chinach, gdzie przykładem może być chociażby taka aukcja:http://www.aliexpress.com/item/Electrolyti.../710963607.htmlWiadomo z chin to kwestia 3-4 tygodni zanim to przyjdzie. Ale zamawiałem już kilka rzeczy przez aliexpress.com i mogę polecić. Kolego dboho z tego co wiem na forum audio na ktorym sie znajdujesz nie mozna zamieszczac zadnych reklam ani swoich stron internetowych a Ty reklamujesz swojego bloga... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts