Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam.

Udało mi sie tanio kupić płyte MSI MS-7528 +1GB ram razem z procesorem Intel Core2Duo 1,86MHz WD 250GB, karta grafiki gf 8400gs 512mb i kartą dżwiękową ASUS Xonar Essence ST.
Szukam obudowy mATX z zasilaczem do której te części by się zmieściły i która ładnie komponowała by się razem z amplitunerem Yamahy A1010 i głośnikami NS-777.
Chciałbym mieć możliwość oglądania filmów online oraz przeglądania internetu na dużym telewizorze.
Zależy mi głównie na dobrym audio i na wyglądzie tej obudowy
Limit 1000zl (nie musi być odrazu za 1000 jeśli będzie fajna za 200 to też może byćicon_smile.gif)
  • 1 month later...
Napisano
Trudno jednoznacznie powiedzieć, mnie na przykład podobają się takie w kształcie TUBY. Aczkolwiek nie wiem czy formacie mATX takie znajdzie (miałem kiedyś ITX). Komp miał być do pokoju rozrywki w stylu high-tech, i do tego miała być ciecz zakładana. Jeśli aż 1000zł możesz przeznaczyć na obudowę, to wydaję mi się, że lepiej zrobisz, jak sprzedaż to co masz, i złożysz coś mniejszego, a przy tym bardziej na czasie i w mniejszej obudowie icon_wink.gif

Zawsze możesz kupić naprawdę MINI gotowca. , albo coś tańszego, jak choćby http://www.janeksobczak.e-blogi.pl/komentarze,206466.html warto odzwiedzic !