BARII Napisano 11 lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2007 Witam wszystkich,mam problem z wiezą inaczej z odtwarzaczem płyt kiedy kupilem wieże chodziło ok po pewnym czasie mi przerywało aż wrescie staneło i niechce odtwarzać płyt nie wiem co robic wieza jest jak nowa..Ja mysle że trzebado dac do serwisu albo do naprawy.Kto wie niech pisze (CZEKAM WAZNE)!!!!!!!!!!!!!!! MOEDEL SHARP CD-C605H. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 lutego 2007 Udostępnij Napisano 11 lutego 2007 Też tak miałem w swojej, ale przeczyszczenie oczka lasera pomogło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agraf Napisano 12 lutego 2007 Udostępnij Napisano 12 lutego 2007 Znajomy mial tak w sony, powiedzialem mu zeby dal jej odpoczac i wyjechalismy na weekend do Mielnika (goraco polecam miejsce, bardzo przyjemne na wypady weekendowe), wiec pojechalismy, wrocilismy po kilku dniahc i zaczela grac Ah.. ta zlosliwosc rzeczy martwych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts