Angel Napisano 1 września 2014 Udostępnij Napisano 1 września 2014 Cytat Kabel zasilający jest z uziemieniem więc nie dam rady go inaczej podłączyć. A sprawdzałeś polaryzację, jest dobra jak pisałem? Jeśli nie masz podwójnego gniazdka w ścianie (bo w takich wystarczy podłączyć do drugiego gniazdka - mają zazwyczaj przeciwną polaryzację), to trzeba poprosić kogoś kto ma pojęcie, by Ci zmienił podłączenie w gniazdku. Pięć minut roboty.Ale to Twój sprzęt, Ty słuchasz. Zrobisz jak uważasz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gyver Napisano 2 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2014 Sprawdziłem tą polaryzację i była na odwrót. Przepiąłem wtyczkę do drugiego gniazdka i teraz faza jest po prawej stronie tak jak mówiłeś Przy okazji odseparowałem kable sieciowe od głośnikowych.Jaką charakterystykę ma taki kabelek:QED qnect 4Nie mogę znaleźć żadnych konkretnych opinii o nim.Wysokie tony mocno się poprawiły i na chwilę obecną wystarczyłoby je naprawdę tylko delikatnie złagodzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 2 września 2014 Udostępnij Napisano 2 września 2014 QED Qnect 4 ma charakterystykę dość jasną, wyostrzoną. Więc być może wystarczy kupić inny kabelek o pełnej średnicy i złagodzonych wysokich tonach? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gyver Napisano 3 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 września 2014 Cytat Więc być może wystarczy kupić inny kabelek o pełnej średnicy i złagodzonych wysokich tonach? Myślę, że taki powinien być dobry. Złagodzona góra, a poprawiona średnica i ewentualnie bas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 8 września 2014 Udostępnij Napisano 8 września 2014 Na razie z godnych uwagi widzę tylko Monster Interlink 400 mkII. Ale jak pisał w innym poście Zieluwid są za drogie, choć na pewno warte swojej ceny. Nieraz można takie kupić za 50-70 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gyver Napisano 11 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2014 W takim razie poczekam jeszcze trochę, może pojawi się jakaś atrakcyjna oferta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts