siara1939 Napisano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2014 Witam z góra napiszę że jestem tu nowy i nie chciałem zakładać nowego tematu ale na szybko nic nie znalazłem.Mam onkyo 626 i z podłaczeniem głośników sobie poradziłem.Teraz kolej na HDMI i tu pytanie bo chcę tak podłączyć żeby za każdym razem nie włączać amplitunera (powód - wieczorami muszę słuchać dźwięku tylko z TV).Mój sprzęt to onkyo 626, Bluray Pioneer BDP-160, dekoder nc+,oraz telewizor Samsung 40" F6400.Mam dwa kable HDMI dobrej jakości Monster oraz AUDIOQUEST CHOCOLATE oraz dwa tanie posiadam również 2 kable optyczne i jakieś rca też są.Z jakim elementem najlepiej zastosować najlepszy kabel chocolate i kolejnie Monster i tak dalej. Co z czym połaczyć najlepiej żeby był jak najlepszy dźwięk i obraz.Ale jak wcześniej napisałem chcę tak podłączyć żeby za każdym razem nie włączać amplitunera!Czekam na szybka odpowiedź i z góry dziekuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2014 Jeśli coś było nie po Twojej myśli w poprzednim poście mogłeś napisać, a nie zakładać drugi taki sam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts