maciuu Napisano 9 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2014 Standy póki co poczekają , mission'y są ogromne jak na monitory, stan bardzo dobry! Lekko obdrapane, maskownica delikatnie rozdarta, co w ogóle nie rzuca się w oczy, kupiłem od dobrego znajomego więc cena "po przyjacielsku". Co do altusów to powiedzmy że byłem zmuszony bo zostałem obdarowany, nigdy nie byłem specjalnym fanem i nie zachwycałem się graniem tych głośników, tym bardziej że odsłuchałem trochę kolumn w życiu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 9 listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 listopada 2014 No to teraz możesz słuchać ulubionych pozycji na wyższym poziomie. A co do delikatnych zadrapań i rozdartej maskownicy, to można naprawić to własnym sumptem. Trochę chęci i gotowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts