butcher1 Napisano 17 września 2014 Udostępnij Napisano 17 września 2014 Witam. Jestem zainteresowany kupnem gramofonu używanego w granicy 200-400zł. Myślałem nad półautomatycznym/paskowym ale jestem otwarty na inne propozcje. Jakie modele polecacie?Mój zestaw to aktualnie Marantz PM-75 oraz Canton Ergo SC-S.Z góry dziękuję za odopwiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 17 września 2014 Udostępnij Napisano 17 września 2014 Cześć. Na początku powiem Ci, że powinieneś założyć ten temat w innym dziale. A co do gramofonu, to raszta toru nie jest tak istotna względem samego drapaka, a raczej Twoich upodobań brzmieniowych. Brzmienie gramika, możesz kształtować poprzez dobór odpowiedniej wkładki, ale to już temat odległy.Na Twoim miejscu, przeznaczyłbym na gramofon conajmniej te 400 zł albo więcej. 200 zł to niewiele i raczej nic ciekawego za to nie kupisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts