OloTheMan Napisano 17 września 2014 Udostępnij Napisano 17 września 2014 mam takie pytanie, otóż chciałbym zamontowac głośnik w łazience, i podlączyć do mojego ampltunera sony, ampli na zdjęciach, STR-DG520 czy uda mi się jakoś podłączyć 5 głóśników któe posiadam, to jest normalny zestaw 5.0, sub'a nie posiadam,.. plus jeden głośnik w łazience ? tylko chodzi mi oczywiście o to żeby w łazience nie grało jak np. będę oglądał film Smile czy da się jakoś podłaczyć żebym mógł puścić inna muzyke w pokoju a inna w łazience ? albo chociaż jak by musiało grać to samo, co zakładam że tak będzie, to czy jakos da się rozdzielic sygnał, żeby bez odłączania fizycznie kabelka od ampli dało sie pstryknąć i muzyka gra w samym pokoju, pstryknąć i muzyka gra w samej łazience, pstryknąć gra tu i tu... mam nadzieje ze wiadomo ocb, pisze jak laik .. i ogólnie jaki w miare grający głośnik kupić, są jakieś specjalne przystosowane do takich rzeczy czy kupic byle co, w końcu to tylko łazienka, ale z drugiej strony jak będę robił impreze to żeby ktoś nie wszedł i stwierdził że gra dziadowsko bez żadnego basu ani wytłumienia... dzieki za każdą radę,,, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loco50 Napisano 18 września 2014 Udostępnij Napisano 18 września 2014 Chyba raczej nie.To prosty ampli bez obsługi drugiej strefy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloTheMan Napisano 18 września 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2014 a może ktoś jednak ma jakiś pomysł co moge zrobic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts