sneik1994 Napisano 23 września 2014 Napisano 23 września 2014 Witam forumowiczów nie wiem czy w dobrym dziale napisałem jak nie to proszę o przeniesienie. Otóż mam taki problem posiadam wieżę LG cm 4341i z powodu słabego basu zakupiłem subwoofer koda sw 1000 tylko teraz mam problem z ich podłączeniem nie wiem jak to zrobić wieża nie posiada wyjścia na subwoofer tylko wyjście aux in, klamry do podparcia glosnikow, wyjście na antenę radiową i z przodu wieży wyjście Portable in jak to podłączyć ze sobą aby wszystko ładnie grało bez strat w ludziach i sprzęcie dołączam zdjęcia wieży i suba. Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 23 września 2014 Napisano 23 września 2014 To nie wyjście, a wejście AUX, czyli możesz wprowadzić sygnał do Twojej wieży (co już zresztą chyba zrobiłeś).Nie widzę możliwości podłączenia subwoofera w tej wieży, chyba że na froncie są jakieś wyjścia. Odpisz, cytując
sneik1994 Napisano 23 września 2014 Autor Napisano 23 września 2014 A jak bym zrobił coś takiego ze kablami glosnikowymi wyprowadzić z tych zakrętek wysokopoziomowych i wsadzić do wiezy tam gdzie.głośniki się dopina?? Odpisz, cytując
babaladla123 Napisano 16 października 2014 Napisano 16 października 2014 Niby standardowy temat, ale jednak coś, co mówi o nas. O naszym nastroju, o tym co robimy. Ale żeby nie był to standardowy temacik dla spamerów, to napiszcie uzasadnienie - dlaczego akurat to?? Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 16 października 2014 Napisano 16 października 2014 Cytat Niby standardowy temat, ale jednak coś, co mówi o nas. O naszym nastroju, o tym co robimy. Ale żeby nie był to standardowy temacik dla spamerów, to napiszcie uzasadnienie - dlaczego akurat to?? Cooo ? Odpisz, cytując
Recommended Posts