Angel Napisano 24 października 2014 Napisano 24 października 2014 Do 606 raczej V 3 albo V 2. Bo V 1 to bardzo fajny wzmacniacz, ale raczej do monitorów albo mniejszych podłogówek.O NADy możesz zapytać, to naprawdę dobry wzmacniacz. Odpisz, cytując
dandos Napisano 25 października 2014 Autor Napisano 25 października 2014 A więc wzmacniacz kupiony ten z aukcji na e-bay cena 53 € oczywiście FineArts v3 .Teraz wszystko musi dotrzeć do celu i co ............. kabelki . Odpisz, cytując
dandos Napisano 28 października 2014 Autor Napisano 28 października 2014 f1angel jak możesz to bym prosił o pomoc w kabelkach .Gdyby była możliwość z linkami z alegro abym przez pomyłkę nie kupił lipy.Pozdrawiam Odpisz, cytując
Majtek2013 Napisano 29 października 2014 Napisano 29 października 2014 Tanie a dobre będą prawdopodobnie Alphard da Vinci SL-8 2,5mm2 ale w razie czego skonsultuj to jeszcze z kimś.Tutaj link do kabelków: link1a tutaj do tabeli z przekrojami kabli w zależności od ich długości i mocy sprzętu: link2 Odpisz, cytując
Angel Napisano 29 października 2014 Napisano 29 października 2014 Co do źródła dźwięku, to też warto by mu sprawić przyzwoite kabelki (interkonekty). Pisałeś coś o odtwarzaczu CD. Masz już jakiś czy dopiero w planach? A także o innych urządzeniach. Odpisz, cytując
dandos Napisano 30 października 2014 Autor Napisano 30 października 2014 Więc tak do rzeczy CD to Sony CDP-XE510 jest to eksponat który mam ale chciałbym dokupić coś do kompletu z FineArts.Mam na oku już z uwalonym laserem dokładnie mogę go mieć za free.Tuner FineArts T4 RDS to chcę kupić .Następnie dochodzi rozwiązania problemu mp3 , chciałbym mieć możliwość odtwarzania w taki sposób .Może się nie podobać audiofilsko ale pewnych rzeczy nie chciałbym mieć w kolekcji cd a korzystać sporadycznie.Teraz zapytam bo mam takie rozwiązanie posiadam TV Samsung UE46F6770SS który może odtwarzać mp3(pendrive) i gdyby został podłączony do wzmacniacza to myślę że to by zadziałało ?To jest rozwiązanie chwilowe a jak bym mógł wybrnąć z tematu inaczej , oczekuję na sugestie i rozwiązania.Majtek2013 zasugerował kabelek Alphard , f1angel nie sprzeciwił się więc uznaję że można zamawiać ( potrzebuję tego niewiele ). ... przyzwoite kabelki (interkonekty) - sugestie .....?PozdrawiamPs. Pytanko jaki wtyk do kolumn Dali 606 i wzmacniacza (bananowy ) ?? Odpisz, cytując
Recommended Posts