Angel Napisano 24 października 2014 Udostępnij Napisano 24 października 2014 Do 606 raczej V 3 albo V 2. Bo V 1 to bardzo fajny wzmacniacz, ale raczej do monitorów albo mniejszych podłogówek.O NADy możesz zapytać, to naprawdę dobry wzmacniacz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dandos Napisano 25 października 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2014 A więc wzmacniacz kupiony ten z aukcji na e-bay cena 53 € oczywiście FineArts v3 .Teraz wszystko musi dotrzeć do celu i co ............. kabelki . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dandos Napisano 28 października 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 października 2014 f1angel jak możesz to bym prosił o pomoc w kabelkach .Gdyby była możliwość z linkami z alegro abym przez pomyłkę nie kupił lipy.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majtek2013 Napisano 29 października 2014 Udostępnij Napisano 29 października 2014 Tanie a dobre będą prawdopodobnie Alphard da Vinci SL-8 2,5mm2 ale w razie czego skonsultuj to jeszcze z kimś.Tutaj link do kabelków: link1a tutaj do tabeli z przekrojami kabli w zależności od ich długości i mocy sprzętu: link2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 29 października 2014 Udostępnij Napisano 29 października 2014 Co do źródła dźwięku, to też warto by mu sprawić przyzwoite kabelki (interkonekty). Pisałeś coś o odtwarzaczu CD. Masz już jakiś czy dopiero w planach? A także o innych urządzeniach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dandos Napisano 30 października 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 października 2014 Więc tak do rzeczy CD to Sony CDP-XE510 jest to eksponat który mam ale chciałbym dokupić coś do kompletu z FineArts.Mam na oku już z uwalonym laserem dokładnie mogę go mieć za free.Tuner FineArts T4 RDS to chcę kupić .Następnie dochodzi rozwiązania problemu mp3 , chciałbym mieć możliwość odtwarzania w taki sposób .Może się nie podobać audiofilsko ale pewnych rzeczy nie chciałbym mieć w kolekcji cd a korzystać sporadycznie.Teraz zapytam bo mam takie rozwiązanie posiadam TV Samsung UE46F6770SS który może odtwarzać mp3(pendrive) i gdyby został podłączony do wzmacniacza to myślę że to by zadziałało ?To jest rozwiązanie chwilowe a jak bym mógł wybrnąć z tematu inaczej , oczekuję na sugestie i rozwiązania.Majtek2013 zasugerował kabelek Alphard , f1angel nie sprzeciwił się więc uznaję że można zamawiać ( potrzebuję tego niewiele ). ... przyzwoite kabelki (interkonekty) - sugestie .....?PozdrawiamPs. Pytanko jaki wtyk do kolumn Dali 606 i wzmacniacza (bananowy ) ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts