cichuwa Napisano 19 października 2014 Udostępnij Napisano 19 października 2014 Witam użytkowników.Mam problem otóż dolna podstawa kolumny od Technics SB-T200 rozkleiła się i nie wiem co mam zrobić. Cała reszta trzyma się poprawnie. Proszę o pomoc.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 19 października 2014 Udostępnij Napisano 19 października 2014 Cześć.Cóż poradzić ... Dobry klej do drewna, wpakować go sporo w szczelinę i umieścić kolumnę w takiej pozycji i tak obciążyć, aby ściany skrzyni zostały do siebie dociśnięte. Myślę, że po kilkunastu godzinach będzie po problemie. Nadmiar kleju możesz usunąć po, lub przed wyschnięciem.Możesz zastosować WIKOL, jest to wystarczająco mocny klej do drewna i powinien wystarczyć do wyeliminowania Twojego problemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts