maro1970 Napisano 19 października 2014 Udostępnij Napisano 19 października 2014 Cześć,mam pytanie:Mam około 3500zł przeznaczone na kino domowe,chciałbym zeby to było kino z zestawem głośników,nie bardzo sie znam na tym,prosze o pomoc w wybraniu marki i modelu.Tv mam LG 47 cali 3d.Z góry dziekuje za pomoc -Maro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro1970 Napisano 21 października 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 października 2014 Cytat Cześć,mam pytanie:Mam około 3500zł przeznaczone na kino domowe,chciałbym zeby to było kino z zestawem głośników,nie bardzo sie znam na tym,prosze o pomoc w wybraniu marki i modelu.Tv mam LG 47 cali 3d.Z góry dziekuje za pomoc -Maro Dziekuje bardzo za zero pomocy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 21 października 2014 Udostępnij Napisano 21 października 2014 Część.Ja ogólnie nie interesuję się kinem domowym, ale wiem dlaczego nikt nie odpowiedział na Twój post. Nie podałeś kilku konkretnych informacji, niezbędnych, aby rzetelnie doradzić pytającemu co i jak. A wystarczyło przeczytać zakładkę Pierwsze Posty i nie byłoby problemu.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro1970 Napisano 22 października 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 października 2014 Cytat Część.Ja ogólnie nie interesuję się kinem domowym, ale wiem dlaczego nikt nie odpowiedział na Twój post. Nie podałeś kilku konkretnych informacji, niezbędnych, aby rzetelnie doradzić pytającemu co i jak. A wystarczyło przeczytać zakładkę Pierwsze Posty i nie byłoby problemu.Pozdrawiam. Prosty pytanie a tyle problemów,spadam z tego szałotu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts