Norweski Zomowiec Napisano 8 listopada 2014 Napisano 8 listopada 2014 WitamPosiadam słuchawki AKG K551, ale nie posiam do nich karty dźwiękowej. Rozważam kupienie do nich daca/ampa AUNE T1. Oczekuje od nich dynamiki, oraz podkreślenie szczegółowości instrumentów(brzmienie elektronicznej gitary, czy fletu).Czy to będzie odpowiedni wybór? myślałem nad aim sc808, ale CALY CZAS nie mogę ich kupić w Polsce... (może aune będzie lepszy?)Dodam też, że słucham gatunki muztki, typu goa, ambient, popCo więcej, zamierzam potem dokupić jakiś system 2.0 do tego. Myślałem nad solo 7c, albo po taniości MC-HF100 oczywiście może to być używany sprzęt. Cena do wydania na kartę, to do 800. Głośniki, to ... max 600. Pozdrawiam Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 9 listopada 2014 Napisano 9 listopada 2014 Cześć.Powinieneś zapytać w innym dziele odnośnie słuchawek i karty. A co do wymienionych zestawów komputerowych, to mogę powiedzieć jedno : jeżeli chcesz słuchać muzyki, to kup zestaw stereo do tego służący. Tym bardziej, że bierzesz pod uwagę sprzęt z drugiej ręki. Odpisz, cytując
Recommended Posts