Norweski Zomowiec Napisano 9 listopada 2014 Napisano 9 listopada 2014 WitamPosiadam słuchawki AKG K551, ale nie posiam do nich karty dźwiękowej. Rozważam kupienie do nich daca/ampa AUNE T1. Oczekuje od nich dynamiki, oraz podkreślenie szczegółowości instrumentów(brzmienie elektronicznej gitary, czy fletu).Czy to będzie odpowiedni wybór? myślałem nad aim sc808, ale CALY CZAS nie mogę ich kupić w Polsce... (może aune będzie lepszy?)Dodam też, że słucham gatunki muztki, typu goa, ambient, popPozdrawiam Odpisz, cytując
ZenekHajzer Napisano 2 grudnia 2014 Napisano 2 grudnia 2014 (edytowany) ja mam k551 z fiio e07k - trochę gubią się detale i zwęża scena. Na Aune T1 scena się poprawiła a bas dociążył i brzmienie z analizy poszło w kierunku funu. Góra się wygładziła ale tego akurat sobie nie życzyłem. Separacja lepsza niż w fiio i z telefonu. Edytowano 4 lutego 2015 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim - nie ma sensu cytowac go w całości. Odpisz, cytując
malik Napisano 4 lutego 2015 Napisano 4 lutego 2015 Głośniki” to ostatnie ogniwo łańcucha. Jeśli wcześniejsze ogniwa łańcucha są byle jakie, to „idealne” głośniki odtworzą Ci perfekcyjnie tą bylejakość icon_wink.gifJa do swoich HD 598 mam Asus Xonar STU i bez problemu słyszę różnicę pomiędzy CD 70-414 a okrojonym do 192kHz SACD i podejrzewam że zagrały by jeszcze lepiej z lepszym DACkiem … Odpisz, cytując
nightrunner Napisano 5 lutego 2015 Napisano 5 lutego 2015 malik widzę że "pisanie" na forum zaczynasz do kopiowania postów innych użytkowników.Ale spokojnie na pewno nikt się nie zorientuję, w końcu to forum samych idiotów http://forum.audio.com.pl/index.php?showto...mp;#entry126921 Odpisz, cytując
Recommended Posts