maciek608 Napisano 18 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2014 Zieluwid, pomóż mi w ustawieniu nacisku igły i anti-skatingu, bo szkoda by było cokolwiek uszkodzić... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 18 listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 listopada 2014 Sam zleciłem to znajomemu przy swoim gramofonów, bo nie mam wagi. A Ty masz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek608 Napisano 18 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2014 Dodam, że nacisk igły jest ustawiony na 1,8 a anti-skating na 1,5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek608 Napisano 18 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2014 nie mam wagi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek608 Napisano 18 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2014 przy czym na razie płyty grają równo, nic nie przeskakuje i nie trzeszczy - pomimo tego, że płyty mają po 30 lat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 18 listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 listopada 2014 A więc musisz kupić, lub szukać pomocy u znajomych, jak ja.A chcesz to sprawdzić asekuracyjnie, czy z powodu wymiany wkładki ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek608 Napisano 18 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2014 asekuracyjnie. Wkładki ani igły nie wymieniałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 18 listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 listopada 2014 Więc nie kombinowałbym z tym na początek przygody. Kiedy będziesz zmieniał wkładkę na lepszą a czasem, wtedy watro będzie wykonać kalibrację. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek608 Napisano 18 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2014 o.k. dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 19 listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 listopada 2014 Miłego słuchania . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts