sgf423 Napisano 14 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2014 Witam.Od jakiegoś czasu zbieram kase na gramofon i przedwzmacniacz, które podepne do Pioneera X-HM11Póki co mam na oku taki zestawhttp://allegro.pl/gramofon-technics-sl-b3-...4896676594.htmlhttp://allegro.pl/behringer-przedwzmacniac...4893143682.htmlCo o nim sądzicie i co byście polecili od siebie?Mam do wydania koło 500 zł, słucham głównie metalu, czasem zdarzy się jakiś rock czy blues. Przede wszystkim wymagam od sprzętu, aby nie był awaryjny i ładnie grał Z góry dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik1982 Napisano 14 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2014 Cytat Witam.Od jakiegoś czasu zbieram kase na gramofon i przedwzmacniacz, które podepne do Pioneera X-HM11Póki co mam na oku taki zestawhttp://allegro.pl/gramofon-technics-sl-b3-...4896676594.htmlhttp://allegro.pl/behringer-przedwzmacniac...4893143682.htmlCo o nim sądzicie i co byście polecili od siebie?Mam do wydania koło 500 zł, słucham głównie metalu, czasem zdarzy się jakiś rock czy blues. Przede wszystkim wymagam od sprzętu, aby nie był awaryjny i ładnie grał Z góry dzięki. Jeżeli szukasz prostych konstrukcji w miarę niezawodnych, to proponuję technics sl-bd3.To troszkę inny model ale ma fabrycznie wszystko skalibrowane, i ogólnie jest porządnie wykonany (oczywiście w tej klasie cenowej)Koledzy z forum namówili mnie na taki i zdecydowanie tego nie żałuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Cześć.To jak będzie grał Twój przyszły gramofon, a raczej jakie brzmienie będziesz mógł uzyskać, to głównie wpływ wkładki. Za 500 zł można trafić już ciekawy gramofon. Tak więc będzie można coś wybrać.A czy to pre gramofonowe jest w tych 500 zł ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sgf423 Napisano 16 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Cytat Cześć.To jak będzie grał Twój przyszły gramofon, a raczej jakie brzmienie będziesz mógł uzyskać, to głównie wpływ wkładki. Za 500 zł można trafić już ciekawy gramofon. Tak więc będzie można coś wybrać.A czy to pre gramofonowe jest w tych 500 zł ? Tak, 500 zł łącznie z przedwzmacniaczem. Ale pytanie już trochę nieaktualne, bo przed chwilą zamówiłem już tego Technicsa, którego sporo osób już mi poleciło :v Zostaje tylko ten przedwzmacniacz. Co byście mi polecili w razie gdyby nie udało mi się go wylicytować? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 16 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2014 Wszystko w zależności za ile uda się go wyrwać. Ile dałeś za Technicsa ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sgf423 Napisano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 za Technicsa dałem 350 (łącznie z wysyłka). Z nową wkładką, paskiem i igłą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 18 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2014 A mógłbyś doprecyzować co to za wkładka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 19 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2014 Czyli zostaje ci na pre 150 zł z przesyłką. Czyli szukałbym czegoś w tym przedziale cenowym. Polecać ci nie będę, bo są na Allegro takie przedwzmacniacze i szczerze, to kup najsolidniej wykonany, bo w tym przedziale cenowym różnic bym nie szukał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sgf423 Napisano 19 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2014 Cytat A mógłbyś doprecyzować co to za wkładka? Shure M75.A temat już nieaktualny, bo kupiłem tego Behringera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 19 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2014 A no to już nic, tylko czekać na Twoją relację i opis wrażeń. Zdjęcia mile widziane.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts