krzychoo88 Napisano 24 grudnia 2014 Napisano 24 grudnia 2014 Witam jakis czas temu kupiłem zestaw jak w temacie,mam pytanie czy da sie jakos przestawic zeby głosnik centralny było mniej slychac,bo w tej chwili słysze go najbardziej i nie wiem czy tak zostanie czy da sie cos z tym zrobic?Z góry dzięki za odp Odpisz, cytując
Szustak Napisano 28 grudnia 2014 Napisano 28 grudnia 2014 Witaj,Ja posiadam x1000 więc myśle że menu będzie identyczne jak w Twoim, więc spróbuj wejść w opcje pilotem -> Speakers -> Manual Setup - > Distances I poprostu zwiększyć dystans na głośniku centralnym A jeśli nie pomoże to możesz go ściszyć w tej samej zakładce Manual Setup -> Levels -> Test tone Start i wedle szumu jaki zapoda ampli dla próbki ustawiasz głośność każdego głośnika Pozdrawiam Odpisz, cytując
krzychoo88 Napisano 1 stycznia 2015 Autor Napisano 1 stycznia 2015 Ok kolego jest troche inaczej ale sumując bardzo mi pomogłes dzięki bardzo:) Odpisz, cytując
Recommended Posts