krzychoo88 Napisano 24 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2014 Witam jakis czas temu kupiłem zestaw jak w temacie,mam pytanie czy da sie jakos przestawic zeby głosnik centralny było mniej slychac,bo w tej chwili słysze go najbardziej i nie wiem czy tak zostanie czy da sie cos z tym zrobic?Z góry dzięki za odp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szustak Napisano 28 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2014 Witaj,Ja posiadam x1000 więc myśle że menu będzie identyczne jak w Twoim, więc spróbuj wejść w opcje pilotem -> Speakers -> Manual Setup - > Distances I poprostu zwiększyć dystans na głośniku centralnym A jeśli nie pomoże to możesz go ściszyć w tej samej zakładce Manual Setup -> Levels -> Test tone Start i wedle szumu jaki zapoda ampli dla próbki ustawiasz głośność każdego głośnika Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychoo88 Napisano 1 stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2015 Ok kolego jest troche inaczej ale sumując bardzo mi pomogłes dzięki bardzo:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts