Mrciopek Napisano 27 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2014 Znalazlem taki kabel ok 2 metrowy w samochodzie, prawdopodobnie wychodzi z radia, sa 2 czincze i 3 koncowka, do czego sluzy ta 3 koncowka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 27 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2014 Przejściówka sygnałowa z Alpine ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrciopek Napisano 27 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2014 Cytat Przejściówka sygnałowa z Alpine ? auto to mazda 626, model radia sony, czyli to radio nie jest fabryczne? do czego w takim razie ta przejsciowka sygnalowa z 2 czinczami moze sluzyc? Dlugosc kabla ok.2m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 27 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2014 Tak mi się skojarzyła po kształcie ze znanym mi alpinem ( http://sklep.rms.pl/wejscie-sygnalowe-aux-...k-2xrca-ks14020 ) teraz mam sony ale nie przypominam sobie takowego dodatku. W sumie kostka/złącze w radiu (tzw uniwerslanym z elektromarketu) była jakimś standardem, a z racji wielu marek aut przejściówek do tych kostek była cała masa. Dochodziły jeszcze jakieś indywidualne opcje w odtwarzaczach (może jak u Ciebie) do zewnętrznych dodatków : zmieniarek cd, zewnętrznych źródeł dźwieku, sterowania z kierownicy, wyświetlaczy itd robiło się sporo tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts