Mrciopek #1 Napisano 27 grudnia 2014 Znalazlem taki kabel ok 2 metrowy w samochodzie, prawdopodobnie wychodzi z radia, sa 2 czincze i 3 koncowka, do czego sluzy ta 3 koncowka? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #2 Napisano 27 grudnia 2014 Przejściówka sygnałowa z Alpine ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrciopek #3 Napisano 27 grudnia 2014 Cytat Przejściówka sygnałowa z Alpine ? auto to mazda 626, model radia sony, czyli to radio nie jest fabryczne? do czego w takim razie ta przejsciowka sygnalowa z 2 czinczami moze sluzyc? Dlugosc kabla ok.2m Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #4 Napisano 27 grudnia 2014 Tak mi się skojarzyła po kształcie ze znanym mi alpinem ( http://sklep.rms.pl/wejscie-sygnalowe-aux-...k-2xrca-ks14020 ) teraz mam sony ale nie przypominam sobie takowego dodatku. W sumie kostka/złącze w radiu (tzw uniwerslanym z elektromarketu) była jakimś standardem, a z racji wielu marek aut przejściówek do tych kostek była cała masa. Dochodziły jeszcze jakieś indywidualne opcje w odtwarzaczach (może jak u Ciebie) do zewnętrznych dodatków : zmieniarek cd, zewnętrznych źródeł dźwieku, sterowania z kierownicy, wyświetlaczy itd robiło się sporo tego. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach