ciszej Napisano 1 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2015 Witajcie! Bardzo proszę o pomoc.Moja Yamaha Pianocraft MCR 840, którą mam od około roku co jakiś czas sama się wyłącza w regularnych odstępach czasu co ok. 1h. Nie chodzi o przeciążenie, bo nie gra głośno. Timer sprawdzałam - jest wyłączony. To nie jest też sleep mode.Niestety nie znam się na sprzęcie zbyt dobrze, dlatego liczę na Wasze wskazówki Czy to może być jakaś mała rzecz w ustawieniach? Czy będzie potrzebny serwis? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenom Napisano 2 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2015 Moja Yamaha Pianocraft też się sama wyłącza- jeżeli skończy się odtwarzać płyta CD i zapomnisz wyłączyć to po jakimś dłuższym czasie sama się wyłączy. Chyba, że Twoja wyłącza się przerywając odtwarzanie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts