Proximite Napisano 3 stycznia 2015 Napisano 3 stycznia 2015 Witam.Mało słucham muzyki ze słuchawek, ale dziś miałem taką sytuację:Słucham muzyki z laptopa, a że nie chciało mi się włączać audio to założyłem słuchawki Sony MDR-ZX100 ( takie miałem pod ręką). W połowie płyty postanowiłem sprawdzić jak grają Sennheiser hd 202 ( bo te również posiadam). Po zmianie na senki doznałem pozytywnego szoku. Dźwięki stały się potężniejsze i żywsze (nie potrafię opisywać dźwięków fachowo). ' Teraz jako eksperyment chciałbym spróbować "wyższego" poziomu muzyki z słuchawek. Oba modele, które posiadam są budżetowe, więc pewnie między 100 zł, a 500zł przeskok powinien być spory. A więc, tak w skrócie:Sprzęt:Denon PMA 520 ae z dziurką lub Denon DCD 510 z dziurkąMuzyka:Polski HipHop, Rock, Blues Oczekiwania:Nisko schodzący bass, ale nie dudniący.Sprzęt wolę nowy, ale jeśli ktoś ma coś używanego w stanie idealnym to również mogę się zastanowić nad tym. Odpisz, cytując
Marcinzp Napisano 5 stycznia 2015 Napisano 5 stycznia 2015 Do 500 złotych proponuję Grado SR80i, albo Sennheiser HD 380 PRO . Odpisz, cytując
Recommended Posts