SzymonJLB Napisano 22 marca 2008 Udostępnij Napisano 22 marca 2008 Tak jak w temacie, nie wiem jaki wzmacniacz zagra dobrze z B&W DM 602 S3. Chodzi mi o jakiś wzmacniacz tymczasowy (brak funduszy). Zastanawiam się nad jakimś PROTONEM AM-20 lub AM-200. Proton to NAD na rynek Amerykański i Kanadyjski. Ale nie mam pojęcia jak to zagra. Moż ktoś ma jakąś lepszą, sprawdzoną propozycję co do wzmacniacza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 22 marca 2008 Udostępnij Napisano 22 marca 2008 Ile kasy chcesz przeznaczyć ile metrów ma pokój.Bardzo fajnie chodzą wzmacniacze Onkyo.Sporo ich jest na Allegro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonJLB Napisano 22 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 marca 2008 Malutki pokój 16m2 na poddaszu ze spadem. Na wzmacniacz przeznaczyć chcę narazie max 500zł. Z czasem zakupię jakiś lepszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 23 marca 2008 Udostępnij Napisano 23 marca 2008 z kolumnami B&W bardzo dobrze spiosuja sie takze wzmacniacze Denona.pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAWRON___M Napisano 26 marca 2008 Udostępnij Napisano 26 marca 2008 Rownierz Rotel gra swietnie z B&W ,ale Nad tez powinien sie sprawdzic.Swoja droga lepiej odrazu isc w cos lepszego niz teraz kupic tani i slaby wzmak a pozniej znow wydawac kase,ale twoja decyzja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 26 marca 2008 Udostępnij Napisano 26 marca 2008 calkiem niedawno sluchalem glosnikow B&W wlasnie z elektronika Rotela z serii 06 tj: RA-06 i RCD-06 podlaczonego kablami VDH (nie pamietam niestety modelu) i bylo naprawde bardzo przyjemnie. pokoj odsluchowy wypelnil przejrzysty dobrze poukladany dzwiek. niczego nie bylo ani za duzo ani za malo...polecam te zestawienie z otwartymi rekami pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mixotic Napisano 4 lipca 2009 Udostępnij Napisano 4 lipca 2009 Zdecydowanie nie można polecic Protona w połączeniu akurat z NAD-em. Dlaczego ?Ponieważ NAD spłaszcza dzwięk a to nie każdemu odpowiada . Kolumny B&W bedą musiały nadrabiac to i mimo że się do tego akurat nadają przypomina to trochę sytuacje jakbyś przelewał z pustego w pełne .Nie polecam takiego połączenia . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts