bajaczek Napisano 4 stycznia 2015 Napisano 4 stycznia 2015 Witam mam ma艂y problem z amplitunerem vsx-329. Zestaw mam w sumie mo偶e od paru dni i jak pod艂膮czy艂em wszystko razem to dzia艂a ale ostatnio gdy mam pod艂膮czony amplituner do projektora i blu-ray (lg bp 440) amplituner nie czyta odtwarzacza. Mianowicie gdy np. w艂膮cze amplituner pierwszy i potem b-r to czerwona dioda, kt贸ra sygnalizuje po艂膮czenie hdmi pojawia si臋 na chwil臋 i ga艣nie a napis HDMI na wy艣wietlaczu amplitunera pulsuje. Po paru minutach pod艂膮czania (zmieniane portu, wpinanie, odpinanie, w艂膮czanie, wy艂膮czanie) w ko艅cu za艂apa艂 ale jest to strasznie irytuj膮ce. Macie jakie艣 pomys艂y? Z g贸ry dzi臋kuj臋. Odpisz, cytuj膮c
Iron Napisano 4 stycznia 2015 Napisano 4 stycznia 2015 Witam, Ja bym zacza艂 od wymiany kabla HDMI (mo偶na po偶yczy膰 od znajomego). Niestety, HDMI bywa kapry艣ne. Mam WD TV live i na pocz膮tku kilkukrotnie zdarza艂 mi sie podobny problem(przy po艂膮czeniu WD=>Amplituner=>TV), teraz jest spok贸j (dlaczego nie wiem, komponenty pozosta艂y te same). Pomaga艂o wy艂aczenie/w艂aczenie TV lub amplitunera albo wreszcie odtwarzacza.Ale musz臋 przyznac, 偶e jest to faktycznie irytuj膮ce. Odpisz, cytuj膮c
Recommended Posts