piotr1976 #1 Napisano 5 stycznia 2015 Witam serdecznie,Jestem na forum nowy i na wstępie chciałbym Wszystkim życzyć najlepszego w nowym roku.Mam problem o którego pomoc w rozwiązaniu, chciałbym poprosić bardziej doświadczonych. Posiadam kolumny HECO Celan xt 701 i chciałbym dobrać do nich amplituner.Słucham głównie muzyki 70%, ale zestaw będzie służył również do oglądania filmów. Muzyka różna, klasyczna, jazz, rock.Na razie tylko stereo z czasem rozbudowa do min 5.1.Pomieszczenie w którym będzie ustawiony sprzęt ma około 35m2 (5m*7m)Amplituner musi mieć możliwość podłączenia wzmacniacza, tak by po rozbudowie móc podłączyć Celany tylko do wzmacniacza, a pozostałe głośniki pozostawić na amplitunerze.Zależy mi, żeby ampla miała radio internetowe, 4k oraz możliwość pobrania plików muzycznych z dysku sieciowego.Na dzień dzisiejszy wybrałem : Denon AVR-X2100WAle, może podpowiecie jakieś ciekawsze rozwiązanie innych firm ?Z góry dziękuje za podpowiedzi.Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach