dmario2 Napisano 1 lutego 2015 Napisano 1 lutego 2015 Witam! Mam pytanie. Jaki wzmak dobrze zagra z Acoustic Energy Aesprit AE-309 ? Myslałem nad Denon pma-1560 iub NAD 372 lub 370. A jakie są wasze opinie i propozycje? Odpisz, cytując
jacek75 Napisano 1 lutego 2015 Napisano 1 lutego 2015 Cytat Jaki wzmak dobrze zagra z Acoustic Energy Aesprit AE-309 ? A jaki teraz gra że jest źle, lub Ci nie pasuje? Opisz dla potomności Odpisz, cytując
dmario2 Napisano 1 lutego 2015 Autor Napisano 1 lutego 2015 Kompletuję dopiero. Mam okazje kupic te głośniki i potrzebuje rady odnośnie doboru wzmaka. muzyka raczej elektroniczna. Odpisz, cytując
jacek75 Napisano 1 lutego 2015 Napisano 1 lutego 2015 Faktycznie niewiele o AE-309 na krajowych stronach, nieco wiecej, acz pozytywnie na zachodnich łamach. Solidna konstrukcja, pewnie znalazłeś już strony:) Do elektroniki i nie tylko powinny być ok., dobry bas i jak to w AE wyraźna góra pasma. Faktycznie przydałoby się coś już nie dublującego tych zalet, czy NAD aby tego trochę nie robi ?Jakbyś kupował je osobiście to posłuchaj z czym tam grają i co można by zmienić w brzmieniu innym wzmacniaczem. Odpisz, cytując
Recommended Posts