darekgorski2 Napisano 18 lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 lutego 2015 Witam. Szukam instrukcji w j. polskim do amplitunera Onkyo TX-NR 636. Czy może mi ktoś pomóc? Pozdrawiam Darek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandflyer Napisano 18 lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 lutego 2015 Jak rozumiem angielska Cię nie urządza...http://www.onkyousa.com/Downloads/manuals....ource=globalnav Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekgorski2 Napisano 18 lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 lutego 2015 Dzięki za link, ale u mnie ze znajomością j. angielskiego jest słabo. Mimo wszystko dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandflyer Napisano 18 lutego 2015 Udostępnij Napisano 18 lutego 2015 No przykro mi. Na polskiej stronie Onkyo na pewno byłeś, ale tam tego nie ma. Jedyne co mogę zasugerować to napisać do nich i zapytać kiedy można się takiej instrukcji spodziewać, bo to w sumie dość nowy sprzęt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dandan1978 Napisano 25 lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 lutego 2015 Kolego napisz mi adres mailowy do siebie postaram się w przyszłym tygodniu zrobić skan papierowegoegzemplarza i prześlę Ci. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekgorski2 Napisano 25 lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 lutego 2015 Są jednak porządne ludziska . Mój adres: darekgorski2@wp.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekgorski2 Napisano 30 marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 marca 2015 No niestety, pomimo obietnicy nic nie otrzymałem . Szkoda, bo nie mogę wykorzystać możliwości kupionego sprzętu. Pozdrawiam Darek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts