Yak Napisano 27 lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 lutego 2015 WitamMam ww. grajka ale wkurza mnie jedna rzecz w nim, mianowicie idzie ustawić w nim aby po wyłączeniu sprzętu na wyświetlaczu była pokazana godzina ?Moja ponad 10 letnia wieża panasonica to miała a w takim sprzęcie nie ma takiej opcji (chyba) :/ Drugi tematPróbuję podłączyć subwoofer od kina domowego pod gniazdo sub woofera w CEOLU i za cholerę nie chce zagrać..Sub był od kina domowego i miał tylko 2 kabelki które z niego wychodziły, kupiłem czinczę, przylutowałem kabelki i klops :/ -Jak sprawdzić czy sub jest dobry ? - nie pamiętam kiedy ostatnio grał - leżał cały czas w kartonie..-coś źle lutuję że nie chce wydać z siebie tchnienia ? - może za cieniutkie są te kabelki bo do normalnych głośników grube i sztywne a te strasznie liche...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 28 lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 lutego 2015 Co do zegarka, to kup sobie za parę złotych jakiś na prąd lub baterie i po krzyku. Nie wiem co to za subwoofer. Najlepiej podaj model albo zrób zdjęcie terminala z wejściami, to się temu przyjrzymy.Nie bardzo rozumiem co i dlaczego musisz lutować? Tu chyba coś źle zrobiłeś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yak Napisano 28 lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 lutego 2015 Sub ToPanasonic SB W80 próbuję podłączyć go do wyjścia sub out ale coś nie bangla :/ są 2 opcje przylutowania do czinczy i oba sposoby nie dają rezultatu.. jak sprawdzić czy sub działa ? albo co robie nie tak ?Opis Suba:http://archiwumallegro.pl/search/13758011-...nic-sb-w80.htmlA z zegarkiem to lipa totalna, może wprowadzą to z jakąś aktualizacją oprogramowania, swoją drogą ciekawe czy mają to modele rcdn7 i rcdn8... ?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts