Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam

Mam ww. grajka ale wkurza mnie jedna rzecz w nim, mianowicie idzie ustawić w nim aby po wyłączeniu sprzętu na wyświetlaczu była pokazana godzina ?
Moja ponad 10 letnia wieża panasonica to miała a w takim sprzęcie nie ma takiej opcji (chyba) :/

Drugi temat
Próbuję podłączyć subwoofer od kina domowego pod gniazdo sub woofera w CEOLU i za cholerę nie chce zagrać..
Sub był od kina domowego i miał tylko 2 kabelki które z niego wychodziły, kupiłem czinczę, przylutowałem kabelki i klops :/
-Jak sprawdzić czy sub jest dobry ? - nie pamiętam kiedy ostatnio grał - leżał cały czas w kartonie..
-coś źle lutuję że nie chce wydać z siebie tchnienia ? - może za cieniutkie są te kabelki bo do normalnych głośników grube i sztywne a te strasznie liche...

Pozdrawiam
Napisano
Co do zegarka, to kup sobie za parę złotych jakiś na prąd lub baterie i po krzyku. icon_wink.gif

Nie wiem co to za subwoofer. Najlepiej podaj model albo zrób zdjęcie terminala z wejściami, to się temu przyjrzymy.
Nie bardzo rozumiem co i dlaczego musisz lutować? icon_rolleyes.gif Tu chyba coś źle zrobiłeś.
Napisano
Sub To
Panasonic SB W80 próbuję podłączyć go do wyjścia sub out ale coś nie bangla :/ są 2 opcje przylutowania do czinczy i oba sposoby nie dają rezultatu.. jak sprawdzić czy sub działa ? albo co robie nie tak ?
Opis Suba:
http://archiwumallegro.pl/search/13758011-...nic-sb-w80.html

A z zegarkiem to lipa totalna, może wprowadzą to z jakąś aktualizacją oprogramowania, swoją drogą ciekawe czy mają to modele rcdn7 i rcdn8... ?
Pozdrawiam

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg