Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Hej Forumowicze.
chciałbym podzielić się z Wami moim zakupem tj.
Denon DCD-520AE
PMA-520AE
Pylon Pearl 25
Przewód głośnikowy 2x4mm2 SL-10 ALPHARD DA VINCI
z TV podłączony DAC Fiio D3

posiadam zestaw niedługo bo od ok. 2 tygodni. ale gra już naprawdę wyśmienicie! a jeszcze kolumny się nie wygrzały.

co do zakupu: zakupiłem zestaw po czytaniu wielu opinii na temat tych elementów zestawu. chciałem złożyć zestaw w miarę tani ale i bardzo dobry (najlepiej jak to możliwe) złożony z Nowych elementów (po zakupie wadliwych wzmacniaczy mam uraz do używek)

zestaw gra w pokoju 24m2 - moc do takiego pomieszczenia w zupełności wystarczą !
jeśli chodzi o dźwięk:
grają piękną górą
dobrym mocnym dołem,
dobrze jest odsunąć kolumny od ściany wtedy bas jeszcze lepiej rozchodzi się po pomieszczeniu.
może śmiało konkurować z zachodnimi firmami które są w większości przereklamowane.

sama budowa kolumny zachwyca jakością wykonania. ładna pięknie skrojona.
kolumny zadziwiają przede wszystkim jakością do ceny ! mogą śmiało konkurować z dużo droższymi kolumnami !

Jakość w tej cenie jest oszałamiająca ! - naprawdę polecam niezdecydowanym a chcącym kupić bardzo dobre nowe audio i co ważne

Pylony po rejestracji na stronie producenta dostają 3+1 roku GWARANCJI ! A to świadczy o jakości i niezawodności sprzętu

Firma Pylon - Polska możemy być dumni że Polska firma tworzy bardzo dobry sprzęt muzyczny.

w razie pytań proszę pisać icon_smile.gif postaram się pomóc !
Napisano
Z tego co piszesz bardzo fajny zestaw i super ze jestes zadowolony. Mógłbyś wkleić ten post do działu "wasze systemy" i przy okazji wrzucić pare zdjęć. Chetnie obejrzymy.
Napisano
Cytat

Z tego co piszesz bardzo fajny zestaw i super ze jestes zadowolony. Mógłbyś wkleić ten post do działu "wasze systemy" i przy okazji wrzucić pare zdjęć. Chetnie obejrzymy.

gdzie dokładnie znajduje się na forum dział "wasze systemy" ?
Napisano
W dziale "stereo" pierwszy od gory.
Nie chodzi o chwalenie sie systemem kto jaki ma itd.
Chcemy popatrzec na inne aspekty np. Ustawienie kolumn, wytlumienie pomieszczenia.
Moze bedziemy mogli cos podpowiedziec icon_smile.gif