zabiak Napisano 4 maja 2015 Udostępnij Napisano 4 maja 2015 Wyprzedziłeś mnie z postem... Albo ja Ciebie . . . Napisałem powyżej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 4 maja 2015 Udostępnij Napisano 4 maja 2015 Zauważyłem . Ale fajnie, że się zgadzamy. Ja także jestem za klasycznymi rozwiązaniami, jeżeli chodzi o stereo. Jak pisałeś, im mniej tym lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiak Napisano 7 maja 2015 Udostępnij Napisano 7 maja 2015 Jeszcze mam jedno pytanie odnośnie podłączenia wszyskich komponentów. A mianowicie z amplitunera KD, z wyjcia pre-out front prowadzę kable do wzmacniacza stereo do.... No właśnie do którego wejścia we wzmacniaczu??? Czy ten wzmacniacz ma jakieś specjalne wejście??? Patrząc na zdjęcie tylnego panelu wzmacniacza nie widze nic takiego. Czyli co??? Będę mógł podłączyć kable od pre-out front od KD do np. Line 1 albo line Line 2 we wzmacniczu i bedzie ok??? A co z kntrolą dźwięku i głośności podczas oglądania filmu na KD?? Fronty będę kontrolował ze wzmacniacza a centralny oraz satelity z amplitunera??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts