76ers Napisano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2015 Witam.Jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o sprzętu audio. Użytkuje na codzień to co przeciętny Kowalski, dlatego kiedy przyszło do wstępnej wyceny wartości rzeczy znalezionych na strychu oraz nazewnictwa CO TAKIEGO POSIADAM, złapałem się za głowę i trafiłem na to forum z nadzieją, że znajdę tu pomoc.Google nie odpowiedziało mi na żadne z haseł, dlatego jeśli ktoś jest w stanie powiedzieć mi:a) co to takiegob) krótka specyfikacjac) przybliżona wartośćd) gdzie oprócz allegro mogę tym handlowaćTO BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY ; )1. Compact Anlage Electronic 3003 Stereo2. Grundig TK 19 de lux3. Braun Audio 400 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2015 Ciężko będzie zanaleźć jakiekolwiek informacje na tema tego sprzętu. a już napewno nie sprzedaż za wysokie pieniądze. jak zauważyłeś jest mnóstwo róznego rodzaju komponentów audio na rynku. moja rada jest taka o ile chcesz to sprzedać - wystaw na allegro bez ceny minimalnej na licytacje i kontroluj co się dzieje. pamiętaj tylko, że sprzęt musi być sprawny i nadawać się do ekspoatacji... inaczej nie widzę sukcesu niestety ze sprzedażą, chyba że trafi się kupujący, który będzie wiedział coś nie coś o nim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2015 Cześć.Czy tak ciężko kliknąć tu i tam ?Zobacz :1. Compact Anlage Electronic 3003 Stereo (tutaj co prawda inny sprzęt, ale bardzo podobny)http://www.ebay.de/itm/Plattenspieler-Phil...=item35e787d3c52. Grundig TK 19 de luxhttp://www.ebay.co.uk/itm/Grundig-TK19-Ton...=item46370968083. Braun Audio 400http://www.ebay.de/itm/braun-audio-400-/12...=item1c502c39be Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2015 Oczywiście jeszcze musi znaleźć się na to amator a z tym raczej ciężko będzie. W mojej ocenie to sprzęt praktycznie niezbywalny (no chyba, że ceny poniżej 100zł). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 4 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2015 Wydaje mi się że amatorów takich starszych konstrukcji nie brakuje, a przynajmniej jest ich spore grono. Sądząc po różnych dostępnych pozycjach na aukcjach, to chyba jest jednak jakieś zainteresowanie w tej kwestii.Ja proponowałbym wystawić taki sprzęt na licytację od złotówki i ustawić jakąś cenę minimalną . Jak nie sprzedasz to przynajmniej będziesz wiedział jakiej sumy możesz się mniej więcej spodziewać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 5 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2015 Może Kolega pochwali się jakie kwoty uzyskał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 5 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2015 Jeżeli jeszcze kiedykolwiek tutaj będzie zaglądał ... Bo jak na razie to wątek potoczył się bez Autora. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 5 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2015 Eche, fakt. Smutna rzeczywistość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
76ers Napisano 5 kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2015 Jestem ; )Kiedyś miło się zaskoczyłem, kiedy zdobiony świecznik, który miałem wyrzucić na śmieci sprzedał się na licytacji za 180zł więc może i teraz będzie niespodzianka Jak puszczę to poinformuje za jakie pieniądze ; ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2015 No to świetnie, byłem pewien, ze już zaniechałeś temat. No ciekawe. Jeżeli sprzęt jest sprawny, to z pewnością jest coś wart, bo sprzedając na części, albo jako uszkodzony (chociaż może właśnie ktoś tam gdzieś szuka zamiennych do takiego kloca), raczej cena nie będzie wysoka.Mam nadzieję, że uda Ci się zyskać przynajmniej przybliżoną oczekiwaniom sumę za ten sprzęt.Oczywiście daj znać jak się sprawy potoczyły.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts