Stanisława Napisano 17 kwietnia 2008 Napisano 17 kwietnia 2008 Kubot Jedyny efekt podłożenia płyt drewnianych pod kolumny to podwyższenie ich o te 4cm. Żeby podłożenie pod kolumny coś dało, muszą płyty wykonane być z twardego materiału jak choćby wspomniany marmur i na niego stawiamy kolumny z kolcami. Odpisz, cytując
hybyrd83 Napisano 18 kwietnia 2008 Napisano 18 kwietnia 2008 Ja zaplacilem 150 zl za dwa bloczki o grubosci 3cm, 45cm/30cm - kolor czarny.Cokoly kupilem we Wroclawiu u kamieniarza robiacego nagrobki. Rozpietosc cen jest naprawde duza, wielu proponuje ceny wrecz z kosmosu ! Sporo naciagaczy, trzeba uwazac. Co do materialu cokołow to tylko kamien. Najlepiej granit / marmur. Odpisz, cytując
Nowak Napisano 21 kwietnia 2008 Napisano 21 kwietnia 2008 WitamMój pierwszy post na forum, zatem chciałbym sie przywitać Co do "kamyczków". NIGDY nie mówcie człowiekowi, ze potrzebujecie tego na/pod kolumny/sprzęt. Zedrze z was niemiłosiernie. Ja za dwa klocki 30x30x5 cm (granit) zapłaciłem 100 zl (bloczki oszlifowane i polerowane) Odpisz, cytując
Recommended Posts