Stanisława Napisano 17 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2008 Kubot Jedyny efekt podłożenia płyt drewnianych pod kolumny to podwyższenie ich o te 4cm. Żeby podłożenie pod kolumny coś dało, muszą płyty wykonane być z twardego materiału jak choćby wspomniany marmur i na niego stawiamy kolumny z kolcami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 18 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2008 Ja zaplacilem 150 zl za dwa bloczki o grubosci 3cm, 45cm/30cm - kolor czarny.Cokoly kupilem we Wroclawiu u kamieniarza robiacego nagrobki. Rozpietosc cen jest naprawde duza, wielu proponuje ceny wrecz z kosmosu ! Sporo naciagaczy, trzeba uwazac. Co do materialu cokołow to tylko kamien. Najlepiej granit / marmur. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowak Napisano 21 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2008 WitamMój pierwszy post na forum, zatem chciałbym sie przywitać Co do "kamyczków". NIGDY nie mówcie człowiekowi, ze potrzebujecie tego na/pod kolumny/sprzęt. Zedrze z was niemiłosiernie. Ja za dwa klocki 30x30x5 cm (granit) zapłaciłem 100 zl (bloczki oszlifowane i polerowane) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts