Fric Napisano 11 maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 maja 2015 Zainteresował mnie jeszcze ten model:http://www.richersounds.com/product/amplif...n301-blk#inlineWidzę, że mógłbym nim wyeliminować ten zewnętrzny transmiter bluetooth którego aktualnie używam. No i jest trochę tańszy (chociaż podejrzewam po nazwie że bliżej mu do modelu AS301 niż 501).Jest ktoś w stanie cokolwiek o nim powiedzieć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 11 maja 2015 Udostępnij Napisano 11 maja 2015 Jeżeli zależy Ci na takich funkcjach, to ok. Ja jestem jednak za klasycznymi rozwiązaniami i kupiłbym tradycyjne stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fric Napisano 11 maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 maja 2015 Jakieś 80% muzyki której słucham mam na Spotify, także takie udogodnienie i np możliwość sterowania muzyką z telefonu byłaby mile widziana.Do tego filmy z komputera i gry z PS4. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts