Estek Napisano 16 maja 2015 Udostępnij Napisano 16 maja 2015 Tak więc postanowiłem sprzedać PC który znajduję się w salonie i zakupić odtwarzacz blu-ray.Zwracam się do użytkowników forum o pomoc w zakupie odpowiedniego odtwarzacza dla mojej yamahy HTR-6040 HDMI/USBOdtwarzacz ma głównie służyć do odtwarzania filmów > pendrive a także słuchania muzykiOd odtwarzacza wymagam min. usb z opcja odczytu mkv. , braku problemów z napisami , wifi lub lanbez bajerów jak 3d , posiadam stara bravie kdl 40v3000 bez wyjścia out hdmiBudżet ciężko mi opisać ponieważ większość rzeczy kupuję używanych hmm powiedzmy do 800zł nowy?Pozdrawiam Esstek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loco50 Napisano 16 maja 2015 Udostępnij Napisano 16 maja 2015 Ja mam asus o!play 700.Audio i obraz super,ale czasami się buntuje i nie chce czytać płyt BR, albo się zawiesza.Ale za te pieniądze(chyba 480 pln) można spokojnie brać dla jakości obrazu.Moge tanio sprzedać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estek Napisano 20 maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 maja 2015 a takie cudo : Philips BDP 5000?mogę mieć używkę za 100zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts