antram Napisano 14 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2015 WitamProblem jak w temacie. Onkyo współpracuje z subem Tannoy arena 300.Po podłączeniu słuchawek sub jest dalej aktywny (gra)Głośniki wycisza normalnie.Wszystkie wyjścia na sub pozostają aktywne.I teraz pytanie - czy jest to normalny objaw czy usterka.Proszę o Waszą opinię. Sprzęt na gwarancji i nie wiem co z tym fantem zrobić,a wkurza człowieka fakt wyłączania sprzętu który ma auto-off.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 15 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2015 Napisz do dystrybutora, albo jakiegoś salonu, z prośbą, czy może byliby uprzejmi sprawdzić takie zestwienie, problem. Dystrybutor były nie taki zły, bo poprosiłbyś o instrukcję do tego Onkyo ( swoją drogą jak na amplituner stereo to skąplikowany w obsłudze) i zapytał o cenę pilota, bo kiedyś wpominałeś o tych problemach.Jak dla mnie dalej działający aktywny sub to chyba normalna sprawa, bo podłączane słuchawki dezaktywują tylko sekcję wzmacniacza kolumn, ale nie zwykłe wyjścia sygnału. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antram Napisano 15 czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 czerwca 2015 Pilota mam(nie ten forumowicz 😊) chodzi mi bardziej o wyłączanie suba jak podepnę słuchawki.Pytanie bardziej dotyczy czy sub powinien zostać aktywny czy powinno odciąć sygnał jak na głośnikach.Jak wygląda sprawa w innych amplitunerach?Sprawa wyjaśniona dzięki koledze z innego fofum @pikarel Dzięki kolego @jacek75 Cytat .....Jak dla mnie dalej działający aktywny sub to chyba normalna sprawa, bo podłączane słuchawki dezaktywują tylko sekcję wzmacniacza kolumn, ale nie zwykłe wyjścia sygnału. Najlepiej zobaczyć i zrozumieć.Błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts