tom1723 Napisano 9 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 lipca 2008 Zgadza się Nie byłoby w tym nic złego tylko, że na środku pokoju nie czuć basu. Właśnie jak zrobić żeby bas był w miarę rozłożony na cały pokój? Nie da się? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 9 lipca 2008 Udostępnij Napisano 9 lipca 2008 Jednak najlepszym rozwiązaniem jest sub .Nie podbijesz już nic korektorem jeśli kolumny nie wydolą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom1723 Napisano 9 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 lipca 2008 Kolumny wydolą tylko bas nie rozchodzi się równomiernie. Czy jeśli kupię suba to będzie inaczej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 lipca 2008 Udostępnij Napisano 9 lipca 2008 Tak tylko od siebie dodam - jak ja nie cierpię subów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom1723 Napisano 9 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 lipca 2008 Ja nigdy żadnego nie miałem więc nie wiem czy cierpię czy tez nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atemen Napisano 9 lipca 2008 Udostępnij Napisano 9 lipca 2008 Witam... chciałbym kupic sobie jakis amplituner KD najlepiej 7.1. chcialbym na to przeznaczyc kolo 1200. Zastanawiam sie nad Pioneer VSX-917. czy Ktos moglby mi poradzić czy jest to dorbry model?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 lipca 2008 Udostępnij Napisano 9 lipca 2008 Pioneer 917 to kiepski model. Do 1200 PLN kupisz Yamaha RX-V661 (najładniejszy jest kolor czarny ale najmniej jest egzemplarzy w tym kolorze)Tutaj mają ostatnią sztukę koloru czarnego:http://www.allegro.pl/item393524785_yamaha...f_vat_nowa.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atemen Napisano 9 lipca 2008 Udostępnij Napisano 9 lipca 2008 a jeszcze jakis mozesz poleciic ?? czy za taka cene ten jest najlepszy?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 lipca 2008 Ja kupiłem kilka dni temu tę Yamahę RX-V661 bo w jej cenie nie ma konkurencji (jeśli zaproponujesz jakikolwiek inny model to ja odpiszę czym przegrywa z tą Yamahą bo prześwietliłem wszystkie modele). Jednak niebawem (miesiąc-dwa) powinny być przeceniane Denon 1908 ... też bardzo dobre amplitunery ... to ta sama klasa co Yamaha. Denony będą przeceniane bo wchodzić będą modele 1609,1709,1909.ps. Pioneer 917 przegrywa z Yamahą 661 wieloma funkcjami:- Pioneer 917 ma szumiący wiatrak - Yamaha 661 nie ma wiatraka tylko większy radiator (cisza)- Pioneer 917 oddaje jakoś 55W przy np. 4 końcówkach - Yamaha 661 70W przy 4 końcówkach (pomiary miesięcznika AUDIO - polecam lekturę)- Pioneer 917 nie potrafi pracować jako wzmacniacz przy podaniu na HDMI sygnału PCM np. przez Sony Playstation 3 podczas odtwarzania filmu z płyty blu-ray z dźwiękiem DTS HD-MASTER / Dolby HD - Yamaha 661 to potrafi... po prostu kupiłem Yamahę bo nie ma innego ampli nawet za 1400-1500 zł który jest w stanie jej dorównać ... najbliższy Denon 1908 kosztuje teraz 1600 PLN ... tak samo jak ONKYO 606 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atemen Napisano 10 lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 lipca 2008 No dobra dzieki Przekonałes mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom1723 Napisano 10 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 lipca 2008 Kolor tytanowy też jest niezły Przynajmniej nie widać tak kurzu:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 lipca 2008 Udostępnij Napisano 10 lipca 2008 No kwestia gustu ... mi się jakoś tytany nie podobają (nie tylko Yamahy ale też np. Denon). Ale jeśli ktoś ma srebrny np. TV itd. to wiadomo że wybierze srebrny amplituner Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom1723 Napisano 10 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 lipca 2008 Mi tez bardziej się podobają czarne ampli. Ale chyba tam gdzie kupowałem był tylko tytan. Poza tym Miałem czarnego technicsa więc pomyślałem że warto zmienić też kolor sprzętu:) Yamaha jest w ogóle ładna. Dużo ładniej się prezentuje niż np. Onkyo:)No to się temat rozwinął. Przewinęło się przez niego trochę wątków Dowiedziałem się dzięki Wam sporo i dokonałem dobrego zakupu, za co wszystkim bardzo dziękuję. Myślę, że można już zakończyć ten temat. Chyba jeśli ktoś jeszcze chce coś dodać. Jeśli nie to proszę admina o zamknięcie tematu.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts