Brandelli Napisano 17 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2015 Witam, rozpoczynam przygodę z winylami i chciałbym kupić gramofon.Przeglądając allegro zwróciłem uwagę na:http://allegro.pl/gramofon-technics-model-...5432800976.htmlhttp://allegro.pl/gramofon-technics-sl-qd-...5451823001.htmlCzy warto zainteresować się którymś? Budżet, który chcę przeznaczyć to 500 zł. Dodam, że posiadam wzmacniacz Telefunken HR 800 oraz kolumny "noname", ponieważ były robione na zamówienie.Z góry dziękuje za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 19 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2015 Cześć.Interesuje Cię automat, czy półautomat ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2kilo Napisano 20 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2015 Ja Tobie proponuje Dual CS 1225 automat bardzo fajnie gra i ostatnio widzialem na allegro za 120 zl. Jedynie wymiana kabla na RCA i oczywiscie nowa igla. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 20 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2015 Ale jaki sens kupować gramofon za 120 zł, skoro jest do wydania na ten cel 500 zł ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2kilo Napisano 21 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2015 No, faktycznie moze lepiej Technicsa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 21 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2015 Tylko założyciela tematu wcięło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandflyer Napisano 22 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2015 Jeśli w dualu jest wymiana kabla i nowa igła do kupienia, to całkowity koszt wyniesie więcej niż 120 zł... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts