SHINGO Napisano 2 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2008 Witam mam taki problem otóż od jakiegoś czasu na pasku zadań w prawymdolnym rogu ekranu ukazuje się informacja o aktywacji patentu innejfirmy nie wiem w czym problem.Gdy kliknę nato ukazuje mi się takieinfo:Aktywacja patentów i tekst Korzystasz z funkcji , dla którejwymagany jest patent innej firmy - uaktywnij teraz swojąkopię.Uaktywnienie jest proste , szybkie i bezpłatne.Podczasuaktywniania patentu nie musisz podawać swojej nazwy ani informacjiosobistych.Potem są trzy funkcje wraz z pytaniem czy chcę uaktywnićteraz?Funkcja pierwsza to Tak , chcę uaktywnić przez Internet ,funkcja druga to Tak , chcę wysłać faks uaktywniający i trzecia Nie ,przypomnij mi o uaktywnieniu później mam zaznaczoną funkcję pierwszączyli Tak , chcę uaktywnić przez Internet klikam na Dalej i wodpowiedzi dostaję info Aktywacja patentu nie powiodła się.Niestetyprzekroczono maksymalną liczbę zduplikowanych aplikacji.Prawdopodobnieużywasz swojej licencji Nero na wielu komputerach ( co jest nieprawdągdyż go używam tylko na jednym a płytę oryginalną zakupiłem w sklepietylko wersję 7 i potem poprzez Internet płacą kartą uaktualniłem dowersji 8 dostając klucz aktywacyjny po zapłaceniu odpowiedniej kwotyna adres mailowy ) Jeżeli tak nie jest , skontaktuj się z Pomocątechniczną firmy Nero i tu jest podany adres mailowy pod który właśniewysyłam tą informację.Potem pisze numer seryjny zostanie sprawdzony ,a patent zostanie uaktywniony ręcznie.Należy pamiętać , że licencjauprawnia do używania pakietu Nero na jednym komputerzejednocześnie.Aby nadal legalnie korzystać z tego produktu , uaktualnij, korzystając ze specjalnej zniżki 30% przez kliknięcie przycisku Kupteraz.Chyba już nic nie muszę kupować skoro wcześniej zakupiłempoprzez Internet klucz licencyjny do wersji 8 liczę na odpowiedź cotomoże być i jak ten problem rozwiązać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 4 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2008 Jest to pełna licencjonowana wersja programu z kluczem aktywacyjnym? U mnie takich numerów z licencją nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2008 Trzeba atakować sprzedawce licencji.Czasami z tymi programami dzieją sie dziwne rzeczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts