szafiks Napisano 9 lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 lipca 2015 Pytanie jak w temacie. Szukam słuchawek do 190 zł, nausznych. Muzyki słucham na mp4, dokładniej Sony NWZ-E474. Słucham głównie rocka chociaż reagge też czasem się zdarza smile.png Zależy mi na wygodzie długiego słuchania, wyciszeniu hałasów z zewnątrz i dobrej jakosci dźwięku. Co polecacie? Pytanie numer dwa - póki co sugerowałem się opiniami z internetu i sporo osób polecało mi trzy modele:- Superlux HD 681 EVO BK- Skullcandy Hesh 2.0 bo podobno bije na głowę swoich poprzedników i ma swietny d-sign stylizowany na barwy klubów sportowych czy klimatów muzycznych.- Creative Labs Aurvana LiveZa opinie o tych modelach byłbym bardzo wdzięczny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIKOLAJWROC2810 Napisano 10 lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 lipca 2015 Skullcandy Hesh 2.0Słuchawki brzmią okropnie na innej muzyce niż elektronika. Bass zastępuje całe pasmo. Stare Creative'y za 100zł brzmiały o niebo lepiej. Na muzyce instrumentalnej ma się wrażenie, jak gdyby słuchało się muzyki zza ściany. Podczas gdy wizualnie słuchawki prezentują się znakomicie, wykonanie jest plastikowe i ma się wrażenie, że najmniejsze ściśnięcie roztrzaska materiał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 10 lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 lipca 2015 Cześć.Polecam Sennheiser HD205, sprawdzone, sam mam takie. Polecałem tutaj kilka razy ten model. Możesz poszukać i poczytać opinie tych, którzy zdecydowali się je kupić.Dodatkowo, powinieneś je kupić nawet trochę poniżej zakładanego budżetu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts