szafiks #1 Napisano 9 lipca 2015 Pytanie jak w temacie. Szukam słuchawek do 190 zł, nausznych. Muzyki słucham na mp4, dokładniej Sony NWZ-E474. Słucham głównie rocka chociaż reagge też czasem się zdarza smile.png Zależy mi na wygodzie długiego słuchania, wyciszeniu hałasów z zewnątrz i dobrej jakosci dźwięku. Co polecacie? Pytanie numer dwa - póki co sugerowałem się opiniami z internetu i sporo osób polecało mi trzy modele:- Superlux HD 681 EVO BK- Skullcandy Hesh 2.0 bo podobno bije na głowę swoich poprzedników i ma swietny d-sign stylizowany na barwy klubów sportowych czy klimatów muzycznych.- Creative Labs Aurvana LiveZa opinie o tych modelach byłbym bardzo wdzięczny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MIKOLAJWROC2810 #2 Napisano 10 lipca 2015 Skullcandy Hesh 2.0Słuchawki brzmią okropnie na innej muzyce niż elektronika. Bass zastępuje całe pasmo. Stare Creative'y za 100zł brzmiały o niebo lepiej. Na muzyce instrumentalnej ma się wrażenie, jak gdyby słuchało się muzyki zza ściany. Podczas gdy wizualnie słuchawki prezentują się znakomicie, wykonanie jest plastikowe i ma się wrażenie, że najmniejsze ściśnięcie roztrzaska materiał. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zieluwid #3 Napisano 10 lipca 2015 Cześć.Polecam Sennheiser HD205, sprawdzone, sam mam takie. Polecałem tutaj kilka razy ten model. Możesz poszukać i poczytać opinie tych, którzy zdecydowali się je kupić.Dodatkowo, powinieneś je kupić nawet trochę poniżej zakładanego budżetu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach