manio Napisano 7 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2015 Witam wszystkich, to mój pierwszy temat na tym forum, więc za błędy z góry przepraszam Poszukuję kina domowego, aczkolwiek jestem w tym temacie zupełnie zielony. Muzyki słucham dużo i wszelakiej, nie zamykam się w konkretnym gatunku i nie zatrzymuje na jednym wykonawcy. Do dyspozycji mam 2300 zł to max jaki mogę przeznaczyć, wiem że za taką gotówkę szału nie będzie, ale zawsze coś. Prosiłbym o porady przy wyborze, albo konkretne propozycje (linki) takich kin. Z góry dziękuję liczę na jakiś odzew Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2015 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale szukasz zestawu KD a piszesz, że chcesz słuchać muzyki?Takie zestawy nie nadają się do słuchania. Do tego są systemy stereofoniczne (źródło, wzmacniacz stereo, dwie kolumny).2300 zł, to niezła sumka na zestaw używany. Możesz za to kupić już coś, co zagra bardzo przyzwoicie. Nowe w tej cenie będzie tylko poprawnie grało.Czyli tak sobie i szału nie będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts